Bakis piller från Thailand

Hej hopp : )
Igår var vi hos Henke som hade lite "chill-fest" eller vad man ska kalla det. Det var kul :) Sen sov jag & Linda hos henne, tog något "bakis-piller" som var från Thailand, och vi mådde prima när vi vaknade imorse! Jätte skönt, då jag oftast brukar få huvudvärk dagen efter. Skakis var vi men det är man alltid, och det är inte lika jobbigt som att må illa eller ha huvudvärk.

Nu ska jag och Linda plugga lite svenska, vi har prov på tisdag, sen ska vi nog ut på en promenad. Tur att jag tog min rullväska, för om man ska va en hel helg hos Lindis så behövs ungefär tre par skor och massvis med kläder, det kan bli party...det kan bli chill... Man vet aldrig! Gäller att vara beredd på allt. Sen ska vi gå till Prix, eller Coop som det igentligen heter, och köpa tacos och godis till ikväll : ) Vi ska nämligen mysa och se på tv ikväll.. Eller?


Nu måste vi plugga. Hur mår ni idag?

Stressig morgon, men rolig dag

Hej på er : )
Imorse vaknade jag upp och hade sovit liiiite för länge. Slängde på mig kläder och diverse och stack till stan. Mötte upp Nicke så satte vi oss och fika. Efter några timmar kom även Lisa och Carro, vi gick och tittade på Carro's dans som jag och Lisa förmodligen ska prova på på söndag klockan tre :) Såg ganska skoj ut, men svårt! Så köpte vi en vattenpipa också, mamma sa "en sånhär ska man ju ha", om den vi köpte till Tobias igår så jag ville ge mamma&lelle en, de gör så mycket för mig så de är verkligen värda något.Nu ska jag sminka mig och fixa kläder, sen blir det fest för vår del. Ha en trevlig kväll allesammans!

Fem stycken i telefonen

Nu har jag talat med fem stycken i telefonen, samtidigt. Det var ganska klurigt men kul : ) Är trött och bitter nu, ska hoppa i säng så får jag ta en snabb dusch imorgonbitti istället! Orkar verkligen inte nu. Vi hörs imorgon mina älskade vänner, puss på er!