sista januari 2011

Sista dagen i januari månad, år 2011, sista 31e januari 2011 för alltid. Och den firade vi igår! Svin kul verkligen. Imorgon har jag varit här i över 3 månader, och det är 3 månader kvar, jag trivs som fisken i vattnet! Sitter t.o.m på jobbet nu, Lisa jobbar med trysilgutterna, och jag och Lovisa underhåller henne och sitter vid datorn! :)

Något som är lite läskigt är att efter en dag i kassan så mister man talförmågan, speciellt det svenska språket. Kör på på norska även med svenskarna, haha. Det var mycket östgötar här idag, ville bara krama om dom alla!! Hatar att jag pratar östgötska, men älskar att höra andra göra det, speciellt här där de flesta är norskar och danskar, när det kommer en liten östgöte då så känner man sig som hemma. "Är ni från östergötland?", "Linkööping döö!", "Ahaa.. aaeee Norrkööping dö!" haha. Love it.

Snart blir det hemgång och däcka i sängen! Ledig imorgon.

puss

30/1-2011

Jäklar vad vi hade det kul i fredags!! Började med afterwork på Laaven, sedan  nyesagbruket, och så gick vi hem och la oss vid 22:00, haha! Igår såg vi "Jaken på lycka" som  gick på tv 3, och ikväll återstår att se vad som händer!

Det var så jäääkla mycket att göra här på jobbet igår, sjukligt mycket folk! :D Får se hur denna dagen blir, det har redan börjat rulla in en del.. Ha en bra dag!

Afterski

Nu har jag jobbat klart för dagen. Ska förmodligen på afterski vid fyra-fem, så jag orkar inte gå hem innan det. Får vänta på de andra här på jobbet, är för trött för att gå hem.

Liknande inlägg