Körkort är ett "måste"

Nae vet ni vad? Jag går och lägger mig. Satt just med en jäkla massa instuderingsfrågor på körskole hemsidan, och jag blev så jäkla trött! Men först så måste jag borsta håret och putsa skorna. Haha.

Anledningen till att jag suttit med körskolegrejerna är att jag fick lite press på mig nu. Vår chef (på Gotland) sa att det är skönast för oss om vi har körkort när vi kommer ner, och om vi har med oss en bil dit. Vi funderar på att ta med Lisas bil, men då gäller det att både hon och jag har körkort! Pluggapluggaplugga, yesbox! Snart har jag det...


GOOD NIGHT ♥

Jobbet är fixat!

Jaha, då har jag, Lisa & Carolina jobb på Gotland då. Känns jävligt bra måste jag säga! Shit.. Overkligt. Pirrar i magen. Blir nervös. Men det kommer nog bli grymt bra, och framförallt roligt! Vi kommer att bo nära jobbet, och nära en nattklubb ;D haha.

Nu ska naglarna fixas och skorna putsas!


klarar vi 3 av jobbet? de veeeeeetu gubben

Random nummer

Hahahahaha, vad är det frågan om?! Flera gånger den senaste tiden har folk kommit fram till mig och bett om mitt nummer. Okej på krogen, men bara random på stan/bussen/utomhus? Alldeles nyss så satt jag på 119 på väg hem, svettig, röd i ansiktet, knappt något smink, ja, såg helt enkelt förjävlig ut efter dansen, som förövrigt var skit rolig och jobbig! En grabb kommer fram "var ska du gå av?", "nästa" sa jag, "okej men ta mitt nummer då? som kompis alltså". Jag vet inte huur många nummer jag har på mobilen, som är helt random. Krog-numren står det "Blabla Hugo/Otten" på, och där kan man förstå, folk är fulla, ska ha andras nummer o.s.v. men helt random på stan? Och idag också, när jag är som fulast.. Han måste ha sett min fina insida ;)

Nu blir det duschen!


på lyset

inte på lyset. osminkad på landet


söt i båda fallen? aa tydligen, hahahah