LÖRDAG KVÄLL

Thom kläckte ur sig "vi har snart haft en vit månad ju", oavsiktligt har vi börjat 2017 helt vitt.. På nyårsafton och den 23/12 drack vi litegrann, men innan det hade vi fan flera vita månader 😅 vi dricker aldrig med andra ord. Känns så jävla bra att bara skippa alkoholen, absolut inget svårt som det verkar vara för vissa. "En vit månad" verkar ju vara rena döden för vissa, då bör man se över det kan jag tycka 😂 nog om det.. idag blev det shopping på dagen, och klättring + gym på kvällen. Nu blir det myskväll i soffan 💑 Imorgon: MC-mässan!


Byxorna från VILA, sköööönaste tyget ever! Finbyxa som känns som mjukisbyxa! 👌🏼 Förresten, gud vad jag älskar Mandelmann, som går på TV4. Både personligheterna och deras liv! Så ska jag och Thom leva en vacker dag. Odla mycket själva, njuta av naturen och ha höns 🐣 drömmen! 


Lära sig stå på händer

Idag börjar jag träningen för att lära mig stå på händer 😁 något jag aldrig ens funderat på, för jag har tänkt att det är totalt omöjligt. På vägen har jag tänkt lära mig stå på huvet också! Jag har ju alltid hatat att vara upp och ner, men jag har börjar öva mitt balanssinne med att göra kullerbyttor! Riktigt snurrigt men snart är det nog vardagsmat!

 Wish me good luck 😜

Igår klättrade vi, och jag körde mycket styrka och stretching i gymmet. Skönt att vara igång igen. Nu har vi varit sjuka alldeles för länge! Idag är jag sugen på en löprunda, men vi får se vad planerna är 😃

SÖNDAG KVÄLL

Fick äntligen upp gardiner i vardagsrummet 👇🏼, och i sovrummet idag! Plus bytt en lampa på Ikea, skruvat isär och tagit ner köksbordet i källaren + tagit ner en massa annat krafs som inte behövs i lägenheten. Och så köpte vi barstolar till köksbänken 😃🙌🏼 Fick massa gjort idag!


Nu är det högsta växeln i, sälja eller hyra ut Norrköpings-lägenheten? Det är frågan!