HELGEN

Och så har söndagen kommit. I fredags åkte vi ner till Nynäshamn direkt efter jobbet, väldigt skönt att komma ner skapligt, men man får ju sitta i köerna på vägen ner 😴. Igår sattes vindskyddet till altanen upp, och det tog verkligen hela dagen 😅 idag ska lamporna kopplas in, bubbelpoolen packas upp och finlir göras (så som knoppar på vindskyddet topp & en hylla i hörnet där poolen ska stå.) 

Årets första varm choklad i de kalla vindarna ❤.

Hemmagjorda burgare

Då var måndagen färdig och veckan har kickat igång 😍 fullspäckad vecka, precis som jag gillar det! 


Dagens middag var gudomlig 👌 hemmagjorda hamburgare och det hemmagjorda brödet som bakades igårkväll. (Idag syndade vi o drack cola zero till maten 😳.. vi försöker hålla oss till läsk på helgerna men ibland blir det ju lite över...🙄)

Söndagar är guld ❤

Trots att söndag innebär slutet av helgen så är det nog min favoritdag! Det är den dagen vi städar iordning hemma, jag brukar baka något, vi äter gott (och gottis!) Och så brukar jag alltid tända ljus som luktar gott och avsluta helgen med ett bad 🙌🏼 Dock så är bad och tända ljus i lägenheten mer vanligt i vardagen här hemma, nu när hösten kryper sig på. Höst och vår är mina absoluta favorit årstider 😄

Hamburgerbröd till morgondagens hamburger-middag 😀