SÖNDAG

Riktigt bra helg 🙌🏼 Fredagen var lugn hemma, lördagen var det fest i Norrköping med goda vänner och idag låg vi i soffan med Lisa rätt länge, och ikväll har vi bara legat i sängen och kollat på film! Imorgon är det en ny vecka och vi kommer att kötta på i lägenheten så vi blir klara snart. Beställde tapeter i fredags, ska bli såå spännande att få hem dom 😃👌🏼 det är så nära så nära! Snart har vi dröm köket i lägenheten som vi fixat och bestämt allt från golv till tak i helt själva 🙌🏼 roligt! Det var allt för nu, godnatt ☺️

Onsdag

God jul Lian o Thom önskar Lian 🙌🏼😍

Efter en omgång idag så har taket målats 3 gånger och ska förhoppningsvis vara klart 👌🏼 Hallen börjar ta form, sen är det bara el och kök kvar 😵 kan knappt tro det!

FREDAG

Såhär ser det ut hemm hos oss varenda kväll ☝🏼️ När jag tänker efter så är det inte så konstigt att kroppen gör väldigt ont eller att kroppen är väldigt trött, när vi jobbar 7-16 och sen kommer hem och jobbar 17-22 typ.. men jävlar vad stolt jag blev över oss nu! 😍 Lagt golv, satt tak med spottar, spacklat, målat och slipat masssssssor och bara kämpat på varenda dag. Snart....snart! Vi får hålla ut nu bara, inte långt kvar 😃 ett bad och sängen!