Det där lilla extra

1 dag, 19 timmar, då var det frid och fröjd. Nu har man lite hemlängtan :P det vänder snabbt. Men jag vill inte åka hem, åka hem.. utan åka hem och hälsa på bara :) Saknar att äta frukost med mammsen eller åka på middag hos pappa. Och att gosa med Alfons. Det är väl den enda nackdelen med att åka iväg såhär, annars är fan allt perfekt. Jag öppnade imorse, så jag slutar runt 15:00-16:00, hem och soooooova. Som jag börjat göra too much nu för tiden, alla går ut och festar utom lian, för hon går och lägger sig, he he he. Bye

underbara trysil

Tisdagen som skulle bli en utav de tråkigaste, har just blivit en utan de bästa! Eller, iallafall både och. Har åkt skidor runt hela fjället med Lisa och hennes pappa Kent. Fan vilken härlig dag! Nu har jag äntligen tagit mig från Äventyr och barnbackarna till lite svårare backar. Sjukt nöjd med denna dagen! Jag är riktigt lycklig i själen. Imorse åt vi tre frukost på Radisson, sjukt god frukostbuffé, sen fixade vi med skidorna och så gick vi ut och åkte vid halv tio, åkte till typ två halv tre. Oooooooooooh vad det känns bra! men alltid är det något som ska tynga ner en, även om min lycka överväger det. get over it. get over "her", get over that, get over him.

Mamma o ni där hemma, tack för alla hjärtans dag presenterna, ni är bäst :*


Nuuuuuuu så ska jag åka hem och vila lite, ikväll blire nog mys med mami&papi (lisas) och sisådär. HA EN FORTSATT BRA DAG FÖR DET SKA JAG :)