Förresten...

Hannah har åkt hem :( Men nu är carros pojkvän Johan och hans två kompisar här. Fullt hus! :)


nu ska vi iväg på nått. jag är trööött.

Sooo tired

Hallo! Igår blev det ju "fest". Byhäng är vad vi på fastlandet kallar det. HERREGUD, ska party livet va såhär tråkigt hela sommaren? Hoppas det blir bättre när pigan öppnar, en pub vi bor precis brevid. Alla säger att det brukar va kul, så jag hoppas det!

Idag har jag jobbat, 9-19, sjuuuukt trött. Arbetade med den nya tjejen Lotta, och det är ju självklart att hon inte kan allting, så det var jobbigt för mig där ett tag. Är ledig imorgon och på torsdag iallafall, sjukt skönt :) Ska nog på tredje twilight på torsdag :) Jobbar fre, lör o sönd sen.

Svar till elin som undrar vad vi arbetar med, vi arbetar på "Ljugarns Strandcafé" :) Café och resturang.

Nya bilder på facebook nuuuu. Puss och adjö

Världens mysigaste dag

Idag har jag, Lisa, Hannah Lager, Akvile och Tone haft vääärldens mysigaste dag! Först åkte vi till ett bad ställe och några bada. Sen var vi i visby, åt jätte god mat på "La Fantana" och runt på stan =) Shoppa massor! Efter det åkte vi till Högklint och satt högst upp på hela gotland typ, skit fin utsikt! Nu är vi hemma och det har kommit massa nytt folk till Ljugarn, nya arbetare och nya rumskompisar. Hoppas allt blir bra och att vi får plats här hemma! Nu ska vi iväg på party, men blir lugnt för min del för jag börjar jobbet imorgon klockan nio :) Nu har ni fått en liten update från Gotland, hörs snart igen! :*

Liknande inlägg