Nervös

Nu ska jag lägga mig i sängen och plugga engelska glosor som ett jävla djuuuur. Blöh! Lika bra att börja i tid, prov på ... är det tisdag? eller är det veckan efter det? Minns inte riktigt, men prov någon gång snart är det iallafall, och ute i god tid är jag allt.

nervös, ja.

Puss godnatt

Händelserik dag

Segt i skolan, som vanligt. Men efter skolan hämtade mamma mig, och vi åkte till maxi. Hittade inget speciellt, nytt puder, rouge och maskara bara : )


Sen åkte vi hem och satte ihop alfons nya lekställning vi köpte, så lekte vi lite med honom :) så go. Fast han verkar inte må så bra, .. kanske bara är trött :) hoppas det.Sen så solade jag, mycket skönt men somvanligt tycker jag att det är tråkigt. Fast vad gör man inte i ungefär 30min. för att få bli brun o fin sen? Ska fortsätta sola så ofta jag kan nu på kvällarna, så jag får lite färg iallafall.


Sen sa mamma att hon hittat ett radhus i klocket, så åkte vi dit och tittade :)
hälsade på våra gamla grannar o.s.v. Har satt upp oss på huset nu
och får se när vi får komma o kolla. Blir förmodligen den 6 oktober som det är visning, ska bli intressant.

Nackdelar med åby:
- bussarna går konstigt, + BARA från resecentrum, jobbigt o åka ner enda dit
- aa sen kmr jag inte på nått mer
Nackdelar med stan:
- får inte träffa mina älsklingar hanna, morre o lundberg lika ofta :(
- sen kmr jag inte på nått mer där...
SVÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅRT !

Nu ska jag hoppa i ett bad, sen blir det D.H klockan 21:00, måste skynda mig.

Pusss

Diamond Strenght

Bra tips på en bra blond-hårinpackning? Min som ska göra mig lite blondare tog slut idag, funderar på att testa någon annan då jag fortfarande tycker att håret är lite för mörkt.

fixat naglarna nu iaf, så dom ser hyffsade ut. och funkar inte hårinpackningen så ska jag göra ljusa slingor, men det är bara så tråkigt att sitta där med allt folie i skallen..böh!


Funderar på att gymma med pappa imorgon, skulle vara skönt. Men bodycombat blir det på onsdag iallafall :D skönt! Kan tänka mig att konditionen inte är på topp direkt, men det blir väl o jobba upp den nu...igen.. som alla andra gånger efter att jag varit sjuk. Nu vill jag vara helt frisk i flera år framöver!


Ska lägga mig i sängen o glo på tv, även plugga lite matte.
prov nästa vecka, segt att alla prov kommer samtidigt. puss


Coyote Ugly - Cant Fight The Moonlight


But I Do Love You