2 liv

Ligger i sängen och äter äpple som smakar vitlök, med andra ord går det knappt att äta och det som var min frukost/lunch/innan jobbet mat :( buu.

Har varit hemifrån i 31 veckor + 2 dagar, 219 dagar. Det låter så himla LITE, men fan vad jag hunnit uppleva saker och lärt mig massa nytt om mig själv, andra och att resa. Här kallar bara Lovisa mig för Lian, och hemma vet folk knappt att jag heter Nathalie, så det kommer kännas som att jag haft ett Nathalie-liv här så kommer jag hem till mitt Lian-liv sen. Ååååå jag vet inte vad jag känner just nu, 15 dagar kvar i Bondi, MITT HEM, BONDI. Jag kommer aldrig mer träffa alla dessa människor igen, alla underbara familjemedlemmar på sabbaba! Samtidigt som jag saknar Lian-livet och alla där hemma så måste jag säga att jag kan inte få nog av detta!

Nu blev huvudvärken från gårdagen lite bättre, när jag vet att jag måste ta vara på tiden med alla här, dags för jobb! :-* & jag och Lovisa bor ju inte ens i samma stad, paniiik

Sådär äckligt-nöjd med livet-dag

Musik som spelas lite tyst, en bra bok, gosigt täcke, oooo vad jag mår BRA just nu! :)

Jag är så glad över att jag känner att jag lyckats så bra i livet redan nu, även om jag inte har något fast jobb eller egen bostad så är jag bara så jävla nöjd! Jag har kämpat för varje arbete jag velat ha, reser runt som en galning och träffar nya människor varje dag, vem hade trott det? Tjejen som alltid gick bakom mamma och knappt vågade öppna munnen ligger just nu i en säng i Australien och är helt slut pga fest igår och jobb idag. Haha fy fan vad livet är nice! Och alla skuldkänslor man hade när man gick i skolan för att man inte var bäst i klassen, har inte behövt någonting från skolan i mitt arbetsliv, och mitt liv är perfekt :) det enda som fattas nu är brasan hemma i stugan och mina myyys katter Alfons & Baloo!

En liten power-nap på det sen ska vi tydligen ut! "glad Anzac day" :)

"I'm fallin in lööv

Det är lite kul hur jag sitter här på jobbet och äter, klockan är 20:00, nyduschad och ser förjävlig ut, och så kommer folk fram och ska prata om hur vackra svenskar är, både på insidan & utsidan. Mmm känner mig så sjukt vacker!

Är så himla trööött och har en konstig oro i kroppen. Skönt att jag får tusentals gulliga sms från olika människor <3 att sms kan göra en så glad :)