Godnatt gott folk :)

Nu har jag ny målade naglar och ska bara blåsa håret lite snabbt, sen måste jag soooova! Bara 4 dagar kvar. Förstå min lycka. Så jävla skönt att sluta gå upp 06:05 varje morgon, åka hemifrån 06:33, och veta att man ska va där i hela ÅTTA och en halvtimme. usch.

Läsa lite skvaller tidningar och sedan sooova. Kommer sova gott kan jag lova, träningen var jobbig. Och imorgon ska jag nog träna spinning, dumma pappa som drar med mig på jobbiga pass :/ hehe. Men det är bra de.


Godnatt :)


carro älskling, saknar dig och ditt goda humör :D


älsklingarna number oooone!

Tränat core och booty

Booty passet var inte att leka med kan jag lova. Fyfasen vad mina ben skakar och värker lite smått nu. Måste strecha lite mera, annars kommer jag inte kunna gå imorgon på jobbet. Core passet var väl som vanligt, jobbigt för magen och ryggen men annars bra :)

Nu ska jag käka lite sallad och kotlett, sen funderar jag på att lägga mig under solariet :) Så himla skönt att ha ett eget så man slipper åka iväg någonstans för att sola, + på det kan jag lova!

Kul dag på jobbet

Hejsan hejsan. Idag var det faktiskt väldigt roligt på jobbet, skrattade en hel del då vi t.ex. gjorde bort oss inne på toaletten o höll på o pajja handfatet , men även har en rolig prick i gänget som underhåller oss :)

Ska käka lite nu, sen blir det att åka in o till stan/worldclass och träna :):) det blir core och booty som står på schemat idag.

Bjuder på två bilder från lördags;

En bild från när vi va i kneipen, fick jag veta nyss :P minns inte att denna bild
togs men men.. Vet inte vem vi är hos men fråga carro om ni vill veta ;p

Påväg hem från Lindö, och jag sprang o tog en taxi :) lyxigt! Nästan alla
andra fick gå. Försten fram vetni :D