Skärtorsdag

Morgonen startade 04.30, tog mig in till Kungsholmen och mötte upp en kollega för en löprunda och äggjakt! Ett hotell i sthlm hade lagt ut 100 st guldpåskägg lite varstabs på Kungsholmen, och vi ville hitta dom. Såg massa som hade hittat ägg men hittade inte ett enda själva 😣 fick dock en riktigt skön morgonträning! 😀 Slutade 13.30 idag, och nu ska jag börja förbereda maten, Albin och Moa är på ingång och stannar till lördag 😍
Gjorde dessa igår, får se vad dom smakar sen 😋

Lördag

Vi skulle varit hundvakt i helgen men det blev avbokat i sista sekund, perfekt för vi behövde göra klart hemma 😊 Så idag har vi limmat de absolut sista golvlisterna, HALLELUJA! Foga imorgon.

Vi har satt upp en tavla på vår nya fina vägg, som är målad med Kalklitir-färg 👌
Taklisterna kom på plats redan förra helgen men kan gott och väl visas upp här igen, älskar dom!

Och i hallen har vi äntligen satt golvlister bakom skostället samt limmat dit vår specialbyggda tröskel, som legat löst alldeles för länge. Det enda som är kvar nu är elen samt byta lysknapparna till dimmer-knappar 😀 sen är vi nöjda. Lite plock och pill med möbler bara men det är sånt som brukar ta tid i alla hushåll. Aldrig mer leva i renovering! Det har varit jobbigt 😂 

Idag gick vi till Sollentuna centrum och tillbaka, 20.000 steg eftersom vi gick vilse, men riktigt skönt väder 😀👍


Igår käkade vi middag hemma hos Matte, Frida och Vira i deras nya hus, supermysigt och fint!! 😊 

Nu blir det ett avsnitt av "yonger" och däcka. Älskar man att sova så måste man ta vara på sömnen, i natt blir det ju en timme mindre 😋 sov gott. 

MÅNDAG

Spinning fick bli startskottet på denna veckan också 😍 så jäkla underbart att träna kl 7 på morgonen, så är det ju klart!! Har gått upp 7 i helgen också, fått mycket gjort, spinning, renovering i form av tapetsering, sätta golvlister, sätta taklister och foga. Låter som väldigt lite jobb, tyckte jag.. innan vi började.. nu är det endast några golvlister kvar att limma, det är iallafall färdigsågat 👌.


Vi var på "elefanten i rummet" med David Batra, i globen. Sjukt bra! 👍

Ha en bra måndag 😃