Gott nytt år!

Opsss, vi vaknade lite sent idag. Vi ska vara hos Fille kl 17:00 och börja med maten. Så nu måste vi skynda oss. Efter vi varit hos Fille ska vi till Cappe vid 22:00, så firas vårt nyår där. Imorgon ska vi ligga hemma hos Emma allihopa, har köpt massa grejer så vi bara kan ligga där och lata oss hela dagen.

Idag är det 4 år sen jag o melvin blev ihop
Idag är det 2 år sen jag och melvin gjorde slut
Idag är det 1 år sen jag satt i baren på arbis och... haha
Idag är det nyår.
GOTT NYTT ÅR!

Spö i biljard

Åkte hem till Emma och tog det lite lugnt, "A ciderella story" gick på 3:an så vi såg den, dyng mysig film. Jag har börjat tycka om kärleksfilmer faktiskt, de är helt ok. Sen åkte jag och Emma till Que Bar och mötte upp Patte och Petter. Spöa dom i biljard första omgången men andra och tredje fick vi äta upp allt vi sagt...Sen åkte vi hem till Emma och spela "Familje Geni" och drack te. Patte var dålig förlorare, Petter också. Så vi gav upp. Nu är jag hemma med Lisa och Hannah Lager och vi ska sova. Så, godnatt och gott nytt år på er!

och förresten, min prins och jag håller oss uppdaterade, haha.

Min prins

JUSTE! Jag glömde berätta. Satt och var halvt deppig/mest trött framför facebook förut medan Lisa duschade, så kom hon in i rummet, och i samma veva så skriver min prins till mig. Oj vad glad jag blev! Skrek och höll mig för munnen för jag var så förvånad. Det var happy-moment!


IOS bild, ♥
i Carolinas och mitt (skit/snusk)rum

Liknande inlägg