The park bla bla bla

ar vi i nu! Ska pa spaaaaaa! sa skont. Bussen kommer klockan 12 och hamtar oss. Vi skulle sovit har i tva natter igentligen men det ar sa javla dott har sa vi bokade om det! Drar till rotorua idag, sen spenderar vi ett par natter i Auckland istallet :) Flyger till Aus den 5 mars! Pussss

Var ska jag börja?!

Bra fråga! Har upplevt så jäävla mycket kul (speciellt) dessa två senaste dagar! Igår, hakadans i maketu, otroligt roligt! Sov ca 30 pers i ett rum på en varsin madrass! Mysigt men när alla somna snarka de i otakt, och jg HATAR när folk snarkar. Inte lika mysigt. Men jag somnade tillslut av utmattning, haha!

Idag, Rafting (forsränning) ner för vattenfall 7 meter höga osv osv! Hot pools i spöregn, hur mysigt och skönt som helst!

Just nu sitter jag och Emmy på mc donalds och snyltar wifi och dricker kaffe :) Är i Taupo (nu och det var här vi bada i hot poolsen).

Är så full av lycka just nu :D älska livet.

Flygresor flygresor

Sitter och försöker boka en lite tidigare resa hem men antingen så ska dom RÅNA MIG PÅ PENGAR (14000 Sydney-London) eller så fattar man ingenting av hemsidan. Är typ "27%]^|+~£~£|+|=]£¥€&@€(;;(" så glad just nu. Fan, borde dansa lite mer haka dans och bli på bättre humör!